Новини > Депутат от ГЕРБ събира здравната гилдия за дебат по възлови проблеми в сектора

Депутат от ГЕРБ събира здравната гилдия за дебат по възлови проблеми в сектора
Бургас

Депутат от ГЕРБ събира здравната гилдия за дебат по възлови проблеми в сектора

Народният представител Семир Абу Мелих (ГЕРБ) организира днес от 15.00 часа среща с ръководителите на здравни заведения в Бургас. Основен акцент ще бъдат темите от изключителна важност за сектора, реформата в здравеопазването и механизмите за гарантиране правата на пациентите в региона. Ще се обсъди и предстоящият вот на недоверие за политиката водена в здравеопазването.
В работната среща са поканени и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, зам.-кметът на общината д-р Лорис Мануелян, директорът на Регионална здравна инспекция-Бургас д-р Георги Паздеров, директорът на Районна здравноосигурителна каса -Бургас д-р Таня Макшева, както и представители на регионалните структури на Български лекарски съюз и Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи. Участие ще вземат и от Сдружението на бургаските болници.
„За мен като депутат от Бургаска област и член на парламентарната Комисия по здравеопазване е важно да чуя мнението на представителите на гилдията. Искам да се убедя, че предстои да вземем правилни решения", коментира Семир Абу Мелих.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1551767

Новинарски сайт с каталог на фирми в града и областта. При желание можете да се свържите с нас на [email protected].

- Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства

Алберт Айнщайн (1879–1955)