Новини > Работа в Португалия и Дания

Работа в Португалия и Дания
Бургас

Работа в Португалия и Дания

Агенцията по заетостта набира работници за бране на грах в Дания и Португалия. Офертите са публикувани на интернет страницата http://eures.bg в рубриката „Работни места" реф. № 4567 и № 3515. Свободните работни места са 400. Те са обявени от датската компания Greenpeas enterprise Aps - най-големият производител на десертен грах.

Работодателят притежава ферми в Дания и Португалия и набира българи за сезонна работа вече пета година. Заетостта в Португалия е от март до юни, след което работниците, показали лоялност и продуктивност могат да продължат да работят за същата компания от юни до септември в Дания. Настаняването в Португалия е в общежития, а в Дания - в каравани

Изисквания към кандидатите: добро физическо здраве, владеене на английски език на разговорно ниво (да могат да проведат кратък разговор на английски език). Тези с опит в селскостопанска работа ще имат предимство при подбора. Заплащането зависи от количеството набрана продукция. Ориентировъчното средно за Португалия е между 700 и 1200, а за Дания между 1000 и 2000 евро.

Изпращайте CV на английски език на електронен адрес [email protected] . Краен срок за подаване на документи е 26 февруари. Интервютата са на 1 март в Пловдив.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1554075

Новинарски сайт с каталог на фирми в града и областта. При желание можете да се свържите с нас на [email protected].

- Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства

Алберт Айнщайн (1879–1955)